avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de leasing

Buna ziua.

Am si eu o intrebare:

De cand incepe sa curga termenul de prescriptie al dreptului material al creditorului de a cere executarea silita, pentru neplata de catre utilizator a doua rate; Incepe de la neplata celei de`a doua rate sau de la rezilierea contractului de catre finantator?

Raspunsul imi este foarte necesar pentru apararea in instanta, voi aprecia sfaturile dvs.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Declarare scadență anticipată după împlinirea termenului contractual la un credit bancar papati papati Bună seara, am o întrebare, poate cineva mă va lămuri. Speță: Contract bancar încheiat pe perioada decembrie 2004 - decembrie 2009, plățile ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantei de catre firme de recuperare rogosz_radu rogosz_radu am avut un card de credit de la una din multele societati de creditare care activau in Romania acum cativa ani buni am folosit acest card pentru a cumpara trei ... (vezi toată discuția)
Termen prescris raoul26 raoul26 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la actiunile de prescriere? Nu am gasit foarte multe detalii despre asta pe ... (vezi toată discuția)