Am si eu nevoie de cateva sfaturi urgente .
Vreau sa cumpar o uscatorie de la ultimul etaj , toti locatarii sunt deacord, acuma nedumerirea mea este:
- langa acea uscatorie este ap meu actual deci vreau sa alipesc acea camera(uscatorie ) se poate face acest lucru? am inteles din cateva surse ca nu as putea deoarece zidul dintre uscatorie si ap este de rezistenta si nu pot face usa de trecere
- in momentul de fata nu este stabilita metoda de achizitionare adica ori o suma de bani ???? nu stiu cine o poate evalua , sau lucrari la bloc( instal, sanitare - zugravit,- usi si geamuri termopan.....) problema ar fi CINE IMI POATE SPUNE adevarata valuare a acel;ei camere 3x5
- se poate face alipirea la ap existent?
felix34 a scris:
pentru informrea dvs ...
o OUG, oricare ar fi ea, nu are dreptul sa modifice o lege emisa de parlament.
orice OUG trebuie sa treaca si prin parlament inainte de a avea putere de lege.
Aveti perfecta dreptate, d-le Felix, dar numai teoretic. Ce ziceti daca vom fi obligati sa palatim impozitul fotfetar pe baza uneia din cele mai proaspete OUG ? Au fost si sunt ordonante care se aplica si inca n-au ajuns in parlament, ori s-au aplicat cativa ani pana au ajuns sa devina lege in parlament.
In Romanica e posibil sa beneficiem de orice aberatie.
deci sa inteleg ca daca 100% din locatari sunt dea acord nu pot cumpara uscatoria? adica ap cu 2 camere sa cumpere uscatoria si sa se transforme in ap cu 3 camere?
In principiu cam asta trebuie sa intelegeti. Se poate totusi cumpara teoretic , dar pasii pe care trebuie sa- i urmati duc la imposibilitatea practica; oricum nu cred ca- i veti lamuri pe toti proprietarii. Atentie! toti proprietarii sunt mai mult de 100(sot +sotie, samd)
felix ..orice act administrativ publicat in MOF devine act executiv.MOF inseamna Monitorul Oficial.Mai aveti de invatat ..si nu e corect sa interveniti cand nu cunoasteti o problema
Dn cioaca...nici macar teoretic nu se poate cumpara
Ati vrut sa spuneti..ilegal..Nu mai ametiti omul cand ...
Dle proprietaru, am explicat pe alt topic cum se poate teoretic. Pe scurt : cum exista proprietate in indiviziune exista si iesiri din indiviziune chiar si pe parti dezmembrate. Eu nu am dat niciodata solutii ilegale chiar daca unora li s-a parut asa.
Uscator!
razvandicu
Buna ziua!
Am sa va expun problema mea si mi ar fi de ajutor niste pareri!I
Intr-o scara de locatari la parter se afla o camera folosita drept ... (vezi toată discuția)