avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cai de atac suspendare proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cai de atac suspendare proces civil

Buna ziua. Proces civil pe rol, suspendat in baza art. 244 alin. 1 pct. 1, pana la finalizarea unei alte cauze conexe. Rog respectuos precizare cai de atac, cu efect juridic imediat sau cat mai rapid. Multumesc.
incheierea de suspendare poate fi atacata cu recurs ;)
Multumim domnul avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs conform art. 244 ind. 1 cod procedurã civilã Andreea_Prescovita Andreea_Prescovita In cazul unui proces ce are ca obiect recuperarea taxei auto la al treilea termen s-a dat solutia urmatoare: In baza art.155/1 Cod pr.civ. dispune suspendarea ... (vezi toată discuția)
Doua hotarari contradictorii in acelasi caz leopold2010 leopold2010 Buna ziua am si eu o problema: Intr-un caz de faliment am obtinut o decizie de suspendare respectiv: \" [i]„Suspendă judecata cererii de intrare în ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat socrate111 socrate111 buna ziua .intrebarea mea este daca se poate invoca in cel de-al doilea proces inceput intre aceleasi parti ,avand acelasi obiect si aceeasi cauza \"autoritate ... (vezi toată discuția)