avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama pleaca cu copilul de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama pleaca cu copilul de acasa

Buna ziua.Va rog sa ma indrumati cum sa procedez ca d.p.d.v. legislativ sa nu fiu acuzata pt:am fost nevoita sa parasesc domiciliul conjugal impreuna cu baietelul meu de 4 luni,am plecat la parinti pentru ca sotul meu este un betiv.Nu vreau sa ma acuze ca am parasit domiciliul,ce ar trebui sa fac?sa merg la politie sa dau o declaratie sa nu ma acuze el ,sau?oricum v-a urma un divort si etc.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:48, 10 Martie 2014
Nu are relevanta faptul ca ati plecat din domiciliu,in cazul in care formulati actiune de divort,prin probele administrate puteti dovedi motivele care v-au facut sa plecati precum si motivele care fac continuarea casniciei imposibila.
Pana voi depune actele de divort mai dureaza,de aceea doream sa stiu dac el ma poate reclama la politie ca am parasit domiciliul conjugal.Si inca o intreabare daca imi permiteti;e posibil sa decada din drepturile parintesti din cauza alcoolului?va multumesc!
sunteti libera sa faceti ce doriti. nu exista o lege care sa va pedepseasca ca ati parasit domiciliul conjugal mai ales in asemenea circumstante. singurul lucru est ca sotul parasit poate specula asta in divort...
Sunt acceptate la proces inregistrari audio-video ?Mai am nevoie de martori?multumesc
Da, aveti nevoie de martori; probele acelea audio-video depind de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor cu privire la divort mary23 mary23 sunt casatorita de 3 ani , avem impreuna un baietel de 3 anisori , sotul meu este foarte violent ,vorbeste urat cu mine de fata cu copilul ,nu am mai suportat ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului de frica galbinel galbinel buna ziua daca ma puteti ajuta. am parasit domiciliul conjugal din cauza ca nu mai suportam bataile pe care mi le administra sotul. am plecat din romania si ... (vezi toată discuția)
Despartire , inca fara divort cristy1110 cristy1110 Mesajele private de pe o retea de socializare descoperite de sot , pot fi proba in instanta ? Actiunea in divort a fost inaintata de sotie , cu toate ca au ... (vezi toată discuția)