avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despartire , inca fara divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despartire , inca fara divort

Mesajele private de pe o retea de socializare descoperite de sot , pot fi proba in instanta ?
Actiunea in divort a fost inaintata de sotie , cu toate ca au vorbit sa se puna de acord ... Ea este inregistrata la evidenta populatiei si la politie cu parasirea domiciliului ...In actiunea de divort a spus ca nu i sa dat copilul , cu toate ca sunt martori care au vazut ca nu la cerut..De atunci in toate weeked-urile , copilul a fost la ea ...A mai scris in actiune ca a fost batuta ( fara sa faca plangere nicaieri ) si nu i s-au dat niste haine care ii apartineau , cu toate ca exista poze si martori care au vazut ca i sau inapoiat ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunt mesaje private nu. Ba puteti fi acuzat de accesarea fara drept a unor sisteme informatice.

Parasirea de domiciliu nu are nicio influenta asupra divortului, nu influenteaza culpa in desfacerea casatoriei.

In legatura cu toate cele afirmate in actiune, reclamanta va trebui sa faca probe care sa ii sustina cele relatate.

La randul dvs va trebui sa formulati fie o intampinare in care sa exprimati punctul de vedere vis a vis de cele relatate de reclamanta, fie printr o cerere reconventionala daca aveti propriile pretentii fata de cererea reclamantei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va permiteți avocat ,prin întâmpinare încercați să formulati aparari și să aduceți argumente la sustinerile făcute de către reclamanta prin acțiune.Nu va ajuta cu nimic părăsirea domiciliului conjugal,ca ar fi înregistrată undeva etc.Nu exista o astfel de procedura,nu este reglementată nicăieri,exista o practică a unor polițiști de a lua un fel de declarații de la persoanele care pleacă dar relevanta lor este 0.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala v1orel v1orel Am calitatea de recurent-parat intr-un proces de divort. Intrebarea mea este daca se mai poate depune cerere reconventionala in aceasta faza(recurs). ... (vezi toată discuția)
Mama pleaca cu copilul de acasa analisa18 analisa18 Buna ziua.Va rog sa ma indrumati cum sa procedez ca d.p.d.v. legislativ sa nu fiu acuzata pt:am fost nevoita sa parasesc domiciliul conjugal impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Proces divort ContSters74221 ContSters74221 stimati juristi! va rog sa ma ajutati cu explicatii despre un proces de divort in care eu am calitatea de parat.relatez mai jos evolutia procesului: in ... (vezi toată discuția)