avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare redeschidere caz
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare redeschidere caz

unde trebuie sa ma adresez pentru a redeschide un caz in care sa ajuns la condamnare definitiva(mentionez ca am probe noi care pot schimba soarta procesului)
Ma pot adresa altor organe de ancheta din alt judet sau trebuie doar in judetul unde apartin.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:38, 10 Martie 2014
Daca e vorba de revizuire va adresati la prima instanta care a judecat cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! justitie? sau bataie de joc !!!????? condamnat fara sa fiu vinovat , darisdinu darisdinu sant un om obisnuit care ma cofrunt cu un caz penal greu ; am fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru un furt fara sa fiu vinovat stiu ca va este greu de ... (vezi toată discuția)
Revizuire hotarare definitiva Ionut1801 Ionut1801 Buna seara ! As dori sa solicit revizuirea unei hotarari definitive in calitate de parte vatamata ... Instanta a hotarat respingerea ca neintemeiata a ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)