avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Grefier

Buna seara! am o nelamurire legata de profesia de grefier. Este adevarat ca exista grefieri care stau pe langa judecatori si grefieri car pot profesa independent,,,de exemplu intr-o firma privata? sau ceva de genul acesta? Va multumesc #-o
Cel mai recent răspuns: Simonna1990 , utilizator 10:42, 10 Martie 2014
Grefierii sunt angajati numai de catre stat. Ei stau fie pe langa judecatori, fie in arhiva instantei. Nu exista grefieri independenti.
Si ca sa ajung grefier in arhiva instantei, trebuie sa urmez scoala de grefieri, apoi examenul si sa vad unde ma repartizeaza? App mai am o intrebare...in legatura cu repartizarea cum pot sa fac sa raman in bucuresti ? Multumesc pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cum ajungi grefier? andraaa02 andraaa02 Bună ziua! Aș avea câteva nelămuriri legate de profesia de grefier. Din câte am înțeles, există două posibilități de accedere în această profesie: ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)