avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plati reparatorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plati reparatorii

Salut,
Este de vorba de o despagubire materiala de tip financiar ce urmeaza a fi platita de ANRP, precizez k exista o sentintza definitiva eliberata in Ian 2008, as dori sa stiu daca suma stabilita pentru a fi platita de catre statul Roman, este sau va fi indexata conform ratei inflatiei pe ultimii cinci ani, o rata destul de mare,sentintza defineste suma in ROL, fara a speicifica obligativitatea indexarii din partea statului, daca nu exista legislatie in acest sens as dori sa stiu cum pot obtine aceasta indexare, actiuni, adrese, procese, etc.., Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 10 Martie 2014
Macar s-o obtineti pe aia care e stipulata in hotarare pt ca daca nu ati pus-o pana acum in executare, dreptul dvs e prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire c/val indexare rata inflatie uca2015 uca2015 In 15.10.2016 intreprinderea ne-a platit o diferenta a drepturilor salariale reprezentand indexarea cu rata anula a inflatiei pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere BLETI BLETI As dori sa-mi raspundeti cum se efectueaza modul de calcul la indexarea trimestriala a pensiei de intretinere, in functie de rata inflatiei ,stabilita de ... (vezi toată discuția)
Tergiversari de ani de zile la plata pt l290 andreea36 andreea36 Pentru recuperarea banilor pe care statul trebuie sa ne plateasca in baza Hotararii date de Prefectura am inteles ca se poate deschide actiune judecatoareasca ... (vezi toată discuția)