avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restituire fond de rulment si reparatii la vanzare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restituire fond de rulment si reparatii la vanzare apartament

Buna ziua,

Dupa vanzarea apartamentului asociatia de proprietari nu este obligata sa-mi restituie fondul de reparatii si fondul de rulment? Administratia blocului mi-a spus ca nu. Mi se pare aberant, fiindca sunt banii mei. Isi va face un alt fond de la noul proprietar. Nu este asa? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:30, 11 Martie 2014
Cel mai simplu ar fi fost sa agreati cu cumparatorul apartamentului sa va dea el banii, deoarece oricum ar trebui sa isi constituie acel fond, daca asociatia va inapoiaza dumneavoastra banii.

In masura in care mai puteti discuta cu cumparatorul, incercati sa il convingeti.
nifcons a scris:

Cel mai simplu ar fi fost sa agreati cu cumparatorul apartamentului sa va dea el banii,

In conditiile in care autorul topicului nu a facut precizarea concreta referitor la perioada de calcul a cotelor de intretinere-1-2 luni,este hazardat a preciza ca ex proprietarul mai poate primi ceva din fondul de rulment-daca din acesta trebuie acoperita c/v intretinere aferent 2 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de reparatii popliviu popliviu Buna seara, am o nelamurire in legatura cu fondul de reparatii, mi-am cumparat un apartament si administratorul ia dat fondul de reparatii si cel de rulment ... (vezi toată discuția)
Fodul de reparatii se restituie? dragodar dragodar Buna ziua, Vreau sa va intreb daca fondul de reparatii de restituie fostului proprietar la vanzarea apartamentului. De la asociatie i s-a spus ca nu se ... (vezi toată discuția)
Fond rulment si fond reparatii Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna ziua, Am devenit proprietarul unui apartament in urma cu cateva saptamani, iar acum cateva zile s-a afisat lista cu plata intretinerii. Fostul ... (vezi toată discuția)