avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Nou rol fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Nou rol fiscal

Buna ziua,

Pret de cativa ani, tatal meu a platit impozitul pe casa, "rolul" fiind inregistrat pe numele sau. Anul acesta, cand a fost sa ridice un certificat de atestare privind impozitele si taxele locale, apare un nou "rol" inregistrat pe numele mamei mele.

Este vorba de o noua procedura, un nou sistem prin care se trece automat "rolul" pe numele unuia dintre soti? Se poate modifica detinatorul "rolului" si daca da, care este procedura?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:21, 10 Martie 2014
Va rog cititi acest topic, daca mai doriti lamuriri suplimentare va rog sa reveniti sa intrebati.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile Max22 Max22 Buna tuturor, In cazul Conventiilor civile incheiate este obligatoriu inregistrarea lor la Anaf sau ITM ? Ce contributii se retin :impozit pe venit ,CAS ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata impozitelor pe cladire danca_ionela danca_ionela Buna. Eu sunt persoana cu handicap grav (21 de ani) si locuiesc in casa parintilor care este pe numele mamei si a tatei care este decedat si nu sa facut ... (vezi toată discuția)
Reevaluare apartament-reinregistrare primarie alecse alecse Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. In 2009 am achizitionat un apartament pe persoana juridica de la un dezvoltator imobiliar, ... (vezi toată discuția)