avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM

Buna ziua,

o intrebare scurta va rog.
La lipsa stampilei ITM in cartea de munca pe o perioada de 4 ani, datand cu 20 de ani in urma, firma nu mai exista si angajatorul la fel, plecat in lume.
Ce solutie exista, pentru ca perioada sa fie validata de Casa de Pensii.
Va multumesc,
Maria
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:17, 10 Martie 2014
V-am raspuns ce aveti de facut , in celalalt topic deschis de dvs. in Sectiunea Pensionari si probleme juridice legate de pensii

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul act normativ referitor la grupele 1 si 2 de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial. Si eu daca ... (vezi toată discuția)
Masuri boc - pensionarii militari Vasile Tiron Vasile Tiron Stimati colegi, propun ca in cel mai scurt timp sa ne intalnim acolo unde se fac legile pompieristic si pe genunchi. Guvernul Boculet a luat decizii fara a lua ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca (2) DORISCT DORISCT Aduc completare la primul mesaj,caci societateaq are reprezentant in interiorul sau, care completeaza cartile de munca si este recunoscut de catre ITM din ... (vezi toată discuția)