avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... La Administratorul de bloc ce acte trebuiesc depuse
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

La Administratorul de bloc ce acte trebuiesc depuse

Bunica,din Constanta a cumparat pe numele ei, un apartament in Bucuresti ,in care sa locuiasca fata mea[26 de ani].Fata s-a mutat in Septembrie 2013 in acest apartamnet.Bunica este si va ramine proprietara.Ce acte trebuiesc intocmite pentru ca fata sa poata plati si sa poata trata cu cei de la gaze,electricitate,cablu, etc si ce acte trebuie sa depuna la administrator ca sa poata sa reprezinte bunica in probleme de administtratie,Asociatie de locatari .
De asemenea pentru buletin la noua adresa ce trebuie facut.
Va multumesc,Vitto
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:56, 11 Martie 2014
Bunica dv trebuie sa depuna la asociatia de proprietari documentele care atesta calitatea sa de proprietar asupra apartamentului
Pentru incheierea contractelor cu furnizorii de utilitati este necesar ca proprietara=bunica dv sa incheie procura notariala in favoarea nepoatei sale
Totodata este necesar incheierea de procura notariala in favoarea nepoatei ,care sa reprezinte si sa apere interesele proprietarei in relatiile si fata de asociatia de proprietari
Pentru obtinerea vizei de resedinta este obligatoriu ca proprietara imobilului sa se prezinte la serviciul de specialitate si sa semneze documentele necesare parcurgand procedura prevazuta de
[ link extern ]

Pentru obtinerea vizei de resedinta este obligatoriu ca proprietara imobilului sa se prezinte la serviciul de specialitate si sa semneze documentele necesare

Nu e obligatoriu.
Cautati un notar care sa faca o procura mai cuprinzatoare, in care sa fie mentionate atat aspectele legate de reprezentare mentionate de ynocentta cat si declaratia de luare in spatiu. Sa aveti procura in macar 2 exemplare pentru ca unul va fi oprit la Evidenta.

Nepoata o sa aiba nevoie de contract in original cand depune actele pentru CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari interioare la apartament lazindaliborca lazindaliborca Buna,as vrea sa renovez apartamentul,aici intra desfiintarea/demolarea a 10-15 cm din unul dintre zidurile de rezistenta a blocului,demolarea si constructia ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament segovia_48 segovia_48 Băiatul meu este stabilit în Spania . Are un apartament în România pe care vrea să-l vândă . Pot să-l reprezint la tranzacție și care este procedura ? (vezi toată discuția)
Recuperare teren extravilan aim aim Buna! Am si eu o problema bunica mea a cumparat 1,45 ha teren extravilan acum 5 ani de la o verisoara de-a ei avand ca acte doveditoare un antecontract si o ... (vezi toată discuția)