Buna ziua,
Am inaintat actele de divort la inceputul lui decembrie dar inca nu am primit nici un raspuns cand va fi procesul.Avocata mea zice ca e normal sa dureze asa mult timp, dar eu nu cred asta. Intrebarea mea este cat poate dura pana la instiintarea procesului si efectiv pana la sentinta de divort? Mentionez ca sotul nu vrea sa divorteze, ma ameninta si ameninta si prietenii mei. Exista o cale de a urgenta demersul de divort?
Va multumesc pentru raspuns,
Gyangyal
Cand a-ti depus cererea de chemare in judecata pentru desfacerea casatoriei la instanta,in ziua respectiva instanta da termen pentru prima zi de infatisare,urmand ca persoanele ce nu sunt de fata sa fie citate legalPoate avocatul inca nu a depus cererea la instanta.Verificati dosarul la registratura judecatoriei sau daca exista macar.
Divort
elenamaria89
in calitate de parat cum pot sa amana procesul de divort?si daca nu ma prezint se judeca imediat sau se amana?in cat timp primesc citatia acasa de la ... (vezi toată discuția)
Divort
cristeaanna
Buna ziua , as avea si eu o intrebare. In cerea ptr divort ,depusa la registratura Judecatoriei din zona , am mentionat ca vreau sa revin la numele de fata , ... (vezi toată discuția)