avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nascut in Libia, certificat de nastere pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nascut in Libia, certificat de nastere pierdut

Buna seara, trec direct la subiect. Am avut certificat de nastere Libian, iar cu ani in urma l-am preschimbat la Bucuresti deoarece se degradase. Pe acesta din urma insa l-am pierdut. Mentionez ca locuiesc in Braila, si ca am buletin/pasaport/permis, valabile. Multumesc! Mihai.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:31, 15 Martie 2014
Buna ziua, pana la urma se poate obtine si de la Starea Civila din provincie insa dureaza pana la 30 de zile, plata taxa de timbru de 2 lei + 2 plicuri recomandate. Mai repede se poate totusi direct de la Starea Civila Sect 1 Bucuresti, Maresal Averescu 17, langa Arcul de Triumf. Cand am sunat aici mi-au spus ca pentru solicitantii din provincie se incearca sa se elibereze in aceiasi zi. Numai bine.
Vi s-a spus ca se poate si de la locul de domiciliu insa multumim pentru mesaj, informatiile in plus postate pot fi de folos si altor utilizatori.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere deteriorat ktalinsp ktalinsp buna ziua, certificatul de nastere al baietelului nostru nascut in italia a fost eliberat la ambasada anul acesta...acum suntem in romania si am notat ca pe ... (vezi toată discuția)
Cetatean romano american cu domiciliul insua 23 ani posed certificat ... Cc65 Cc65 Cetatean romano american cu domiciliul inSUA 23 ani posed certificat de nastere roman cu CNP romanesc .In 2023 ma pensionez in SUA si vreau sa traiesc in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut,ce pot face pentru obtinerea unui nou pasaport in strainatate? hunktiger hunktiger Buna ziua,ma numesc Florin,locuiesc in Irlanda. Am planuit o calatorie in Spania de pe 9 Iulie pana pe 23 Iulie,insa pasaportul imi expira pe 25 Iulie. Se ... (vezi toată discuția)