avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine in curte comuna care urla toata noaptea si e ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine in curte comuna care urla toata noaptea si e liber in curte.

salut,
locuiesc in Bucuresti la o curte comuna, aici vecini mei au caini numai ca unul din vecini are un caine mai mare si mai galagios. Ce pot face sa-l fac pe vecin sa inteleaga ca e mai bine sa-si tina cainele in cusca si sa-l tina legat. Ce lege prevede asta? Ce pot face? ca nu mi se pare normal ca javra respectiva sa mearga linistita prin curte pe langa copilul meu de 3 ani (au aceeasi inaltime)...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:17, 11 Martie 2014
Faceti o cerere legat de situatie catre Autoritatile Competente si cereti acest lucru astfel ca dumneavoastra si ceilalti colocatari sa fiti in siguranta si sa aveti liniste.
Vecinul poate fi sanctionat si de catre Politia Locala atat pentru caine (ca nu poarta botnita) cat si pentru tulburarea linistii publice cu amenda numai daca se face reclamatie in acest sens.
Sesizati serviciul politia animalelor din cadrul primariei responsabile domiciliului dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini agasanti si fara ocupatie vs. caine aflat pe proprietate personala. mateigeamina mateigeamina De aproximativ 2 ani , parintii mei s-au mutat intr-o zona rurala(Posesti , Prahova). Odata cu aceasta mutare , au luat si cainele familiei (o catelusa ... (vezi toată discuția)
Problema cainilor crescuti in apartament + problema medicala AlexPetru AlexPetru O persoana care a suferit un atac cerebral, este in perioada de recuperare si nu poate sa isi gaseasca linistea din cauza cainilor din apartamentul de ... (vezi toată discuția)
Va salut. ma confrunt cu următoarea problema: locuiesc in zona ... caroltech caroltech Va salut. Ma confrunt cu următoarea problema: locuiesc in zona rurala, intr-un sat si am un vecin cu care am frecvent probleme din cauza galagiei si a ... (vezi toată discuția)