avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scrisoare catre procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scrisoare catre procuror

Buna ziua,

Daca as scrie o scrisoare catre un anumit procuror sau judecator in legatura cu cazurile pe care le au de solutionat, as putea fi sanctionat? As incalca vre-o lege? La ce riscuri ma expun? Mentionez ca n-am nici o calitate in acel proces, dar unul dintre acuzati imi este amic.

O zi perfecta va doresc!
Cel mai recent răspuns: Sifur , utilizator 16:47, 12 Martie 2014
doar te vor cita ca si martor :) daca nu vei veni ... pac mandat de aducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor chinezu001 chinezu001 sunt martor la un proces de furt iar inculpatul este retinut am o pb?deja am fost chemat de doua ori in instanta prima oara nu am primit nimik in sensu asta ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos!!! citatie ca martor de la o dgcco directia antidrog la sectia 6 de politie???!!! consuello consuello Am primit ieri o citatie de prezentare ca martor la sectia 6 Politie. Antetul de pe citatie este DGCCO DIRECTIA ANTIDROG. Se face referire la un dosar penal ... (vezi toată discuția)
Politist ca martor hristo hristo Buna Ziua, Se poate cita ca martor politistul care a anchetat un caz dar care la momentul anchetei nu a consemnat toate detaliile care acum pot fi ... (vezi toată discuția)