avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot infiinta un PFA ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot infiinta un PFA ?

Buna ziua,sunt la pensie.Am lucrat contabil fara studii de specialitate 30 de ani.Acum as vrea sa mai lucrez ceva in donemiu fara sa semnez acte ce trebuie vizare de experti(contabilitate primara).In baza cartii de munca si a umor certificate de absolvire a unor cursuri contabile, pot infiinta un PFA obiect de activitate contabilitate? ce cod CAEN ar trebui? Inregistrarea se face la ANAF cu Declaratie Fiscala 070, sau la Camera de Comert.
Cel mai recent răspuns: dodorina49 , utilizator 11:41, 14 Martie 2014
Din cate stiu eu PFA puteti infiinta doar daca sunteti economist.
Buna ziua,
multumesc pt.raspuns, dar ma intreb cu experienta pe carte o am nu pot infiinta un pfa cu un ob.de activitate asemanator (alt cod CAEN nu contabilitate) ca sa-mi pot plati darile la stat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot infiinta un pfa? gabriela neamtu gabriela neamtu Daca am absolvit ASE si am urmat ulterior un curs de contabilitate (am obt o diploma avizata MEC) si un curs de inspector resurse umane, pot sa infiintez un ... (vezi toată discuția)
Revisal ADI290 ADI290 Un expert contabil,PFA,care a obtinut certificat de inspector resurse umane,avand un contract de prestari servicii de contabilitate cu o societate,pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Contabil dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Daca o persoana a absolvit facultatea de Management, specializare Management (durata studiilor 3 ani) fiind licentiat in stiinte economice, il ... (vezi toată discuția)