avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda administrativa- am cazier?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda administrativa- am cazier?

Buna ziua , acum aproximativ 1 an , am sustras ceva dintr-un magazin in valoare de 100 de lei , si ma prins politia . Dupa 2 luni mia venit amenda acasa si am platito imediat (500 de RON) .Pe ordonanta trimisa acasa imi spune ca trebuia sa duc chitanta si tot ca sa imi inchida dosarul , am facut tot ce trebuia . Vreau sa stiu eu acuma , daca am cazier sau ceva , este la prima abatere , pentru ca vreau sa ma angajez in viitorul apropriat si imi trebuie cazierul curat. As vrea sa stiu daca am dosar penal sau ceva de genul , si daca da , cum sa fac sa fie curat . Multumiri anticipate .
Cel mai recent răspuns: ContSters315672 , utilizator 15:56, 11 Martie 2014
cazier are toata lumea .
inscrisuri in cazier nu ai . este curat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara o prietena a fost prinsa la furat intr-un magazin. ... Maydada27 Maydada27 Buna seara o prietena a fost prinsa la furat intr-un magazin. A fost politia si deacu la ce se poate astepta? .Pana acu are cazierul curat.(Ea spunand la ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa se inscrie in certificatul de cazier judiciar? thegoodguy20 thegoodguy20 Acuma 2 ani am furat dintrun magazin. Am fost prins....am fost dus la politie mi sa luat amprentele mi sa facut poza.....dupa o luna am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Amenda cu sanctiune administrativa diicot alinazaida alinazaida buna, am o mica problema, deci eu sunt din republica Moldova, la moment in Italia de multi ani, am fost prins la aeroportul din timisoara cu o tsigara cu ... (vezi toată discuția)