avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie

Am facut o reclamatie la primarie pentru a determina un vecin sasi curate o plantatie de salcam care este amplasata pana pe limita ce desparte cele doua propietati . Sa deplasat la fata locului o comisie de fond funciar si a instintat verbal pe vecin sa curete plantatia si sa intocmit o nota de constatare. Vecinul nu doreste sa curete aceasta plantatie iar primaria spune ca nu poate sa mai faca nimic,pentru ca nu mai au alte atributi in aplicarea pe plan local a legi
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 17:52, 11 Martie 2014
adica instintare scrisa ,amenda sau alte posibilitati pentru a nu se ajunge direct in istanta
In aceasta situatie trebuie sa il actionati in judecata pe vecinul respectiv, cu obiectul "obligatia de a face".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard viu dintre vecini torr10 torr10 Am probleme cu vecinii,vor sa taie gardul viu dintre noi,(niste pui de salcam cu diametrul de cca 2cm) pusi de bunica sa nu fuga terenul.Copaceii nu sant pusi ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre gard si pomi bumbaf bumbaf Buna ziua Din anul 2011 ianuarie m-am mutat la tara dar am o mica problema cu vecinul meu din cauza pomilor..in spatele gradinii dansul are plantati 6 salcami ... (vezi toată discuția)
Granituirea proprietatii buna seara! am o proprietate in rural si gardul despartitor al ... sanda2s sanda2s Buna seara! Am o proprietate in rural si gardul despartitor al proprietatilor este realizat din plasa de peste 50 ani. Unul dintre vecinii mei nu doreste sa ... (vezi toată discuția)