avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registre contabilitate microintreprindere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registre contabilitate microintreprindere

buna seara,

registrele obligatorii se mai inregistreaza la adm financiara?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: tommy22 , utilizator 21:52, 11 Martie 2014
Buna seara,

La PFA Registrul-jurnal de incasari si plati (cod 14-1-1/b) si Registrul-inventar (cod 14-1-2/a) au regim de inregistrare la organele fiscale. Acestea se numeroteaza, se snuruiesc si se parafeaza inainte de depunerea lor la organele fiscale pentru inregistrare.
Mai trebuie si registrul unic de control.

Respect,
Dan Preda.
multumesc pt raspuns.este vorba despre o microintreprindere.am cumparat toate registrele cu intarziere,pt ca nu se gaseau la adm fin,iar acum nu stiu daca tb sa le si inregistrez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre registru inventar Daniela04 Daniela04 Registrul inventar pentru o intreprindere individuala este acelasi cu cel de la o societate comerciala sau exista un cod anume pentru acesta? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Pfa - activitate de curierat nikole tablet nikole tablet Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ce registre se tin ca evidenta la un astfel de PFA? La momentul de fata eu completez jurnalul de incasari ... (vezi toată discuția)
Contabilitate if otto2007 otto2007 Buna ziua,am si eu 2 intrebari: 1)Cum completez o factura daca sunt IF neplatitor de TVA? 2)La cat timp se face contabilitatea unei ... (vezi toată discuția)