avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta grupa 2 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta grupa 2 de munca

Buna ,
Cine elibereaza adeverinta de grupa 2 de munca in cazul unui fost membru CAP, daca firma a fost radiata in 2013? Mentionez ca firma de lichidare care a radiat firma agricola afirma ca arhiva acestei cap a luat foc . Ce este de facut ? #-o
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 02:28, 12 Martie 2014
Daca aveti Cartea de Munca atunci insemnarile despre grupa a II-a ar trebui sa se regaseasca acolo.
Cu o copie de pe Cartea de Munca, legalizata la NOTARIAT mergeti la LICHIDATOR-ul firmei agricole si cu o cerere cereti eliberarea unei ADEVERINTE GRUPA II-a DE MUNCA, sau la autoritatea de stat care are arhivele de care a apartinut CAP-ul, unde cereti eliberarea aceeasi adeverinte.
Succes !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Somaj (angajatorul a radiat firma) kamytza01 kamytza01 buna ziua, va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut. eu am stat acasa ... (vezi toată discuția)
De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)