In 1978, am refuzat serviciul militar din motive de constiinta si in consecinta am fost condamnat si executat "3 ani inchisoare prin munca corectionala". In 2008, mi s-a recunoscut statutul de "luptator anticomunist" cu "toate drepturile stabilite de lege", dar directia de munca nu mi-a acordat decit drepturile stabilite de D.118/1990, art.6, pe motiv ca nu as
intra sub incidenta art.1, desi in art. 6 se spune clar ca de drepturile mentionate in acest articol, beneficiaza doar cei ce se incadreaza in prevederile art.1, deci o contradictie flagranta. Tribunalul si Curtea a spus la fel. Acum, eu ce mai pot face? CEDO as lasao ca ultima sansa. Rog raspuns.
hotea dumitru mihai a scris:
In 1978, am refuzat serviciul militar din motive de constiinta si in consecinta am fost condamnat si executat "3 ani inchisoare prin munca corectionala". In 2008, mi s-a recunoscut statutul de "luptator anticomunist" cu "toate drepturile stabilite de lege", dar directia de munca nu mi-a acordat decit drepturile stabilite de D.118/1990, art.6, pe motiv ca nu as
intra sub incidenta art.1, desi in art. 6 se spune clar ca de drepturile mentionate in acest articol, beneficiaza doar cei ce se incadreaza in prevederile art.1, deci o contradictie flagranta. Tribunalul si Curtea a spus la fel. Acum, eu ce mai pot face? CEDO as lasa-o ca ultima sansa. Rog raspuns, eventual colaborare. -Multumesc!
~ final discuție ~