avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... mai am vreo sansa ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

mai am vreo sansa ?

In 1978, am refuzat serviciul militar din motive de constiinta si in consecinta am fost condamnat si executat "3 ani inchisoare prin munca corectionala". In 2008, mi s-a recunoscut statutul de "luptator anticomunist" cu "toate drepturile stabilite de lege", dar directia de munca nu mi-a acordat decit drepturile stabilite de D.118/1990, art.6, pe motiv ca nu as
intra sub incidenta art.1. Tribunalul si Curtea la fel. Acum, eu ce mai pot face? Rog raspuns, eventual colaborare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2009
ContSters87210, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters88476 , utilizator 07:56, 8 Mai 2009
Daca ati epuizat caile interne de atac nu ati mai putea decit eventual sa va adresati CEDO.
Tocmai aceasta este problema. De fapt nu stiu sigur daca am epuizat sau nu toate caile de atac interne.
Rog raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2009
ContSters87210, utilizator
hotea dumitru mihai a scris:

In 1978, am refuzat serviciul militar din motive de constiinta si in consecinta am fost condamnat si executat "3 ani inchisoare prin munca corectionala". In 2008, mi s-a recunoscut statutul de "luptator anticomunist" cu "toate drepturile stabilite de lege", dar directia de munca nu mi-a acordat decit drepturile stabilite de D.118/1990, art.6, pe motiv ca nu as
intra sub incidenta art.1, desi in art. 6 se spune clar ca de drepturile mentionate in acest articol, beneficiaza doar cei ce se incadreaza in prevederile art.1, deci o contradictie flagranta. Tribunalul si Curtea a spus la fel. Acum, eu ce mai pot face? CEDO as lasao ca ultima sansa. Rog raspuns.
dmh a scris:

hotea dumitru mihai a scris:

intra sub incidenta art.1, desi in art. 6 se spune clar ca de drepturile mentionate in acest articol, beneficiaza doar cei ce se incadreaza in prevederile art.1, deci o contradictie flagranta. Tribunalul si Curtea a spus la fel. Acum, eu ce mai pot face? CEDO as lasa-o ca ultima sansa. Rog raspuns, eventual colaborare. -Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut pe cineva care poate si vrea sa ma ajute, bineinteles contracost. ContSters88476 ContSters88476 In anul 1978, ca Martor al lui Iehova am refuzat serviciul militar din motive de constiinta. In consecinta tribunalul militar m-a condamnat la \"3 ani ... (vezi toată discuția)
Legea 118/1990 catzic catzic Buna ziua Am si eu o nelamurire. De curand am primit pentru bunicul meu confirmarea ca a fost luptator in rezistenta anticomunista si ca beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Respingerea calitatii de beneficiar al decret lege 118/1990 t_andreea t_andreea Comisia pentru constatarea calitatii de luptator in rezistenta anticomunista i-a acordat meritul de luptator in lupta anticomunista bunicului mamei mele. Mama ... (vezi toată discuția)