avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primirea in spatiul locativ
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primirea in spatiul locativ

In cazul in care unui chirias ii expira Cartea de Identitate, iar adresa veche din C.I., nu mai e valabila( nu se mai poate face C.I. pe acea adresa), nu se poate face doar flotant pe adresa la care sta in chirie , doar daca propietarul il primeste in spatiu?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:02, 12 Martie 2014
Ba da. Sa isi ia carte de identitate provizorie. Nu faceti greseala sa il luati in spatiu, adica sa ii faceti buletin acolo (ca nu il mai scoateti afara decat cu hotarare judecatoreasca ..si va dati seama ce inseamna asta). Sa isi faca buletin la el in sat, la parinti, la neamuri, de unde este, iar la dvs. doar flotant. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)
Buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul ... (vezi toată discuția)