avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ramanerea definitiva a hotararii pronuntate in fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ramanerea definitiva a hotararii pronuntate in fond

daca am avut proces pe data de 17.02. 2014 si am castigat iar acasa mi-a venit hotararea acum o saptamana si scrie pe ea cu drept de apel in 30 de zile cum calculez cele 30 de zile, de la data cand a fost procesul sau de la data cand am primit hotararea acasa, ca sa pot pune ramas definitiv?

cum procedez sa pun stampila pentru ramanere definitiva hotarare , mai fac cerere?

Va multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: aura2014 , utilizator 15:13, 18 Noiembrie 2014
Stimat forumist,

În condițiile descrise de dvs, în care, pe 12 martie postați despre comunicare apelului, îmi vine greu să cred că mai poate fi atacată hotărârea.

Prin urmare, ar trebui să puteți dispune de bunul dvs în toate modurile, inclusiv să faceți îmbunătățiri.

Cu stimă.
Apelul a fost declarat in aprilie si s-a judecat in august caci a fost vacanta judecatoreasca la mijloc , au amanat reclamantii ca sa-si puna avocat pana pe 01.10.2014 iar la data respectiva nici nu s-au prezentat si nici avocat nu a venit din partea lor. Deci s-a judecat in lipsa reclamantului si eu am castigat , definitiva. Inca nu mi-a venit acasa hotararea dar astept!
Asta e toata tevatura. Ce credeti mai poate reclamantul sa faca ceva?
Stimat forumist,

Fără supărare, v-am răspuns deja la întrebare.

Cât despre reclamant, habar nu am ce poate acesta să facă. Ceea ce ar face, însă, nu văd de ce v-ar afecta în vreun fel.

Cu stimă.
Buna ziua!
As dori sa stiu pana cand de la ramanerea definitiva a hotararii am dreptul sa fac sesizare sau cum se numeste la executor sa-mi recuperez banii cheltuiti si care mi i-a recunoscut instanta in hotararea definitiva si irevocabila?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva curte de apel k27lau k27lau Am primit o hotarare definitiva la o curte de apel, se mai poate ataca aceasta hotarare? Raspunsul l-am aflat de pe net, trebuie sa merg eu la curte sa i-au la ... (vezi toată discuția)
Se mai poate acorda posibilitatea achitarii taxei de timbru in apel desi termenul a expirat? gheorgheangelica gheorgheangelica paratul a solicitat amanarea termenului de judecata pentru angajarea unui aparator. La termenul de judecata, dosarul nu a fost apelat pe lista de amanari, ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu am primit hotararea de divort dar nu stabileste nicaieri ca ea este executorie, se stabileste in schimb faptul ca poate fi atacata cu apel in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)