avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... La o agentie imobiliara trebuie casa de marcat?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

La o agentie imobiliara trebuie casa de marcat?

Buna seara!
As dori sa stiu daca la o agentie imobiliara trebuie sa functioneze cu casa de marcat sau este suficient daca intocmeste factura si chitanta?Ce tip de contract as putea face la agenti (contract de comision sau contract de mandatar)si ce se retine?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:01, 12 Martie 2014
Trebuie sa folositi casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau bon fiscal in cazul agentilor imobiliari imobiliare imobiliare Agentii imobiliari pentru comisionul incasat trebuie sa elibereze bon fiscal sau factura + chitanta insotite de un contract de prestari servicii, in cazul unei ... (vezi toată discuția)
Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pt anunturi in ziar ? vgv vgv buna ziua.Am auzit ca pt comisionul perceput de o ag imobiliara nu este suficienta factura si chitanta....ci ar trebui casa de marcat. De asemanea pt ... (vezi toată discuția)