avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale casa de marcat pt anunturi in ziar ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

casa de marcat pt anunturi in ziar ?

buna ziua.Am auzit ca pt comisionul perceput de o ag imobiliara nu este suficienta factura si chitanta....ci ar trebui casa de marcat. De asemanea pt anunturile de mica publicitate(persoane fizice) dint-un ziar local -trebuie casa de marcat. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 20:27, 31 Decembrie 2006
nu ma poate ajuta cineva cu o sugestie???????Finantele o dau din colt in colt......nici ei nu stiu clar
Parerea mea este ca nu trebuie casa de marcat.

Factura si chitanta ar trebui sa fie suficiente.
stiu ca la comert cu amanuntul este nevoie de casa de marcat
atata timp cat tai facturta si chitanta nu cred ca e nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Ajutor : fac vanzari catre agenti economici , mai trebuie sa am casa de marcat ? stanceni stanceni In legatura cu OUG 47/2007, v-as ruga sa ma ajutati si pe mine. Am o firma care se ocupa cu comertul cu amanuntul, insa eu nu am sediu si nici nu fac vanzari ... (vezi toată discuția)
Livrari pers. fizice - casa de marcat sau facturi/chitante? mrnalexandru mrnalexandru Buna seara, Am o intrebare scurta la care nimeni nu a stiut sa imi raspunda concret, pana acum. Detin o SC prin intermediul careia doresc sa efectuez ... (vezi toată discuția)