avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer Domeniu .RO de la o Firma Lichidata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer Domeniu .RO de la o Firma Lichidata

Buna ziua,

As dorii sa va intreb, in favoarea unui prieten bun. Cum se poate Transfera Domeniu .RO de la o Firma Lichidata de catva luni de zile numele lui personal?
Exista o cale legala?

Va multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:18, 12 Martie 2014
Da patrimoniul mortului (firmei lichidate) in care intre si domeniul .ro , trece in patrimoniul persoanei (sau persoanelor) fizice, in baza Legii 31/'90, art.237, (10):
(10) Bunurile rămase din patrimoniul persoanei juridice radiate din registrul comerţului, în condiţiile alin. (8) şi (9), revin acţionarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea dreptului de proprietate cladire alex_busu alex_busu In anul 1991 o societate in nume colectiv, S.N.C, a cumparat prin licitatie publica o cladire aflata in proprietatea fostului C.A.P. prin factura fiscala. Cei ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara de srl tibor_nagy tibor_nagy Buna ziua! Detin un SRL cu activitatea suspendata momentan si sunt intr-o dilema deoarece suspendarea temporara de 3 ani se va sfarsi. As vrea sa lichidez ... (vezi toată discuția)
Bunuri societate radiata babysee babysee ce se intampla cu bunurile unei societati radiate de peste 2 ani?mai exact, un SRL a fost radiat din RC ca urmare a inchiderii procedurii falimentului si au ... (vezi toată discuția)