avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la mostenire

Dupa decesul tatalui meu, eu si sora mea am renuntat la mostenirea dupa tatal meu. Mostenirea a acceptat-o mama mea. Intrebarea este: Cine vor fi mostenitori dupa mama mea?
Va mai rog frumos sa-mi spuneti cat costa un testament.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2014
alinaonita, utilizator
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 10:37, 13 Martie 2014
testamentul costa circa 100 lei, va duceti la notar si intrebati, dvs. si sora sunteti mostenitorii mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema de succesiune / mostenire ALALAL ALALAL buna seara am si eu o intrebare pentru dumneavoastra? sotul meu a avut un unchi care a decedat in luna august 2005, defunctul nu a fost casatorit si nu ... (vezi toată discuția)
Renunțare la mostenire flori2009 flori2009 Bună! Am nevoie de o lămurire legata de situația urmatoare: Mama mea deține, împreună cu fratele ei (vitreg) un imobil, moștenire de la părinți. Mamei ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama mmarianne mmarianne Buna ziua, Mama mea a incetat din viata anul acesta. Impreuna cu sora mea am stabilit sa trecem ” partea noastra de mostenire ” tatalui nostru. ... (vezi toată discuția)