avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua,

Anul trecut am achizitionat o casa cu Prima Casa. Proprietarul casei sunt eu, insa sotul este coplatitor. In caz de divort, ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:19, 16 Martie 2014
Instanta de judecata are in vedere persoana care se ocupa de cresterea si de educarea copilului, la partaj.( discutam de atribuirea unui imobil).Mesajele sunt redactate de mine, deci le pot posta . Nu sunt identice.Sunt adaptate situatiei de fapt si utile utilizatorilor.


Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2014
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Nu sunt identice

adevarat.. intr-un topic un fragment e bolduit, iar in altul acelasi mesaj e scris inclinat :D

daca vi se pare ok sa postati acelasi mesaj pe peste tot unde subiectul e un partaj, sa le zicem utilizatorilor sa se grupeze si sa deschida un singur topic pe tema partajului, sa nu va mai chinuiti sa plasati mesajul.. apoi na, pana il bolduiti, va ia timp..
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi egale intre soti ContSters356909 ContSters356909 Buna dimineata! Care sunt drepturile dintre soti asupra bunurilor din timpul casatoriei, in conditiile achizitiei unei case in rate, creditul fiind pe numele ... (vezi toată discuția)
Partaj soaresil soaresil in cazul unui partaj, cand bunul a fost achitat de una din parti ( parintii ), in timpul casatoriei , cum se va proceda? de la cumparare au trecut 23 ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale + credit ipotecar cristina1970 cristina1970 Avem probleme financiare, nu e o noutate, dar situatia este realmente dificiala, si as avea nevoie de sfaturi pentru a putea iesi din ea. In anul 2006 am ... (vezi toată discuția)