avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale bugetare recuperate in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale bugetare recuperate in instanta

In anul 2010 eram angajat in sistemul bugetar.

Au fost micsorate drepturile salariale conform legislatiei din acea perioada.

Institutia unde lucram a atacat in instanta Decizia prin care s-au micsorat drepturile salariale si a castigat procesul contra Curtii de Conturi.

Aceasta saptamana am fost sunat de o angajata a acestei institutii si mi s-a comunicat ca trebuie sa restitui drepturile salariale care au fost in litigiu in anul 2010.

Nu mai sunt angajat in acea institutie din anul 2011.

Este legala aceasta cerinta ?

Se pot cere inapoi drepturi restituite in instanta ?

Multumesc pentru raspuns.

O zi buna !
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2014
cosminculea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 13 Martie 2014
Dati-ne detalii mai exacte. Cum sa restituiti dvs o suma primita in 2010?

Cand a fost pronunta hotararea prin care ati fost obligat la plata acestora?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toti salariatii din institutia publica in care lucrez vor sa dea in judecata institutia pentru a primi si ei inapoi taierile salariale. vor castiga in instanta ? oanaportar oanaportar Sunt bugetari din judetul nostru care îşi vor primii înapoi banii tăiaţi din salarii după ce au acţionat în judecată instituţiile care au aplicat ... (vezi toată discuția)
Contestatie sau nu?!! erikagorog erikagorog Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: am lucrat ca asistent social pana in septembrie 2011 la DGASPC Cluj, (Protectia ... (vezi toată discuția)
Atributii itm TEREC ANDREI TEREC ANDREI ITM are atributii de verificare a legalitatii unui Contract Colectiv de Munca? Angajatorul depune un contract colectiv de munca negociat cu sindicatul, acesta ... (vezi toată discuția)