avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu activitate in UE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu activitate in UE

Am un pfa neplatitor de tva cu perioada fiscala trimestrul, care presteaza serv pt o firma din Anglia (asamblare roboti industriali)
- pt acest tip de activitate trebuie sa ma inscriu in registrul operatorilor intracomunitari si ce decl trebuie sa depun pt inscriere si ulterior?
-daca nu m-am inscris inca si am 2 fact emise catre aceasta firma cum pot sa rezolv situatia- fact sunt emise fara tva ?
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 10:31, 17 Martie 2014
- Pt Bucuresti stiu ca se cere aceasta inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari, Va trebuie cazier fiscal in care sa precizeze fix acest lucru : Inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari. copie dupa buletin, copie dupa certificatul fiscal, si declaratia 095.
- nu ar trebui sa va afecteze dar e bine sa faceti inscrierea cat mai repede.
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2014
melania_14, utilizator
Inainte de 095 va trebuie un cod de tva ( declaratia 091)
Trebuie sa va inscrieti in ROI doar daca firma din anglia este platitoare de tva
Sanctiune pt neinscriere in ROI 1.000 - 5.000 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - norma de venit; inregistrare roi ic-pfa ic-pfa Buna ziua, Sunt PFA nou infiintat, norma de venit, cod 6202. Voi factura lunar catre o firma din UE si pentru asta trebuie sa ma inscriu in ROI (Registrul ... (vezi toată discuția)
Inscriere roi persoana fizica danutza123 danutza123 Buna ziua! As dori cateva lamuriri in privinta procedurii de inscriere in Registrul operatorilor intracomunitari. Am semnat, ca persoana fizica (fara ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopul de tva intracomunitar Nicoleta Talpiga Nicoleta Talpiga [b]buna ziua, am o situatie si nu stiu cum sa o rezolv si de aceea apelez la dumneavoastra, vreau sa aflu care sunt formularele pentru inregistrarea unei ... (vezi toată discuția)