Doresc sa completez o plangere penala impotriva unui fost angajat ce a cumparat in numele societatii mai multe piese, pe care le-a folosit in scop popriu. societatea de la care a cumparat aceste piese ne solicita achitarea sumei respective.
Imi puteti spune, va rog in baza nouluicod penal, in cadrul carei infractiuni se incadreaza acesta fapta.
incadrarea juridica nu o faceti dumneavoastra.mergeti la politie si depuneti plangerea penala si incadrarea o faci cei de la judiciar.din punctul meu de vedere suna a delapidare, dar trebuie mai multe informatii...
Delapidare
etta
un salariat al unei societati comerciale a iesit in uma inventarului facut de catre administratorul societatii cu o lipsa in gestiune de 2000 lei. acesta poate ... (vezi toată discuția)
Delapidare
mariam26
Am fost administrator la un bloc din Bucuresti ~3 ani. Am tratat cu superficialitate intocmirea/completarea documentelor, drept pentru care am constatat si ... (vezi toată discuția)
Infractiune?
iustinian13
Un angajat, inspector de asigurari, preda tocumentele intocmite cu privire la incasarile dintr-o sapatamana, prin posta, ( chitante, polite, borderouri), dar ... (vezi toată discuția)