avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil

Buna ziua. Sunt divortata din septembrie 2011 si mi s-a stabilit pensia alimentara pentru un copil de 3 ani dupa minimul pe economie din Romania. Sotul meu lucreaza in strainatate dar fara contract de munca. Nu se prezinta la vizite, nu-l intereseaza de copil si pensia alimentara o trimite prin Western Union. As dori sa stiu daca pot obtine o pensie alimentara mai mare, dat fiind faptul ca el mereu imi trimite banii din strainatate, deci asta inseamna ca el lucreaza acolo si nu este in Romania. Este aceasta o dovadaa ca el nu are doar venitul minim pe economie din Romania? Multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:41, 14 Martie 2014
Faptul ca dv primiti banii prin western union nu este o dovada a faptului ca debitorul lucrează in străinătate. Plata poate fi facuta de catre orice persoana in numele debitorului. Daca doriti o majorare a pensiei, va trebui sa depuneti diligente pentru a afla locul de munca, sa faceti rost de vreo copie a contractului de munca; primitul banilor prin western nu-i dovada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! aș dori să vă întreb dacă este legal să ... Daniel Munteanu Daniel Munteanu Bună dimineața! Aș dori să vă întreb dacă este legal să trimit pensia alimentară prin western union? Eu lucrez în străinătate și nu pot trimite ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita, reclamatie nefondata sandyel sandyel salut!am o problema cu fosta sotie:am platit pensie alimentara fostei sotii la intervale regulate si neregulate de timp,conform sumei stabilite in hotararea de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara viorel2011 viorel2011 copii mei si fosta sotie s au mutat in irlanda,eu le am trimis pensia alimentara (LUNA TRECUTA) acolo prin serviciu western union insa fosta ... (vezi toată discuția)