avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnare cu suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnare cu suspendare

Pe 6 noiembrie am fost condamnat la 5 luni inchisoare cu suspendare ,pt conducerea sub influenta alcoolului, as dorii sa stiu cand pot da din nou examenpt permis avand in vedere ca nu m-am prezentat la proces fiind reprezentat de avocat .Deasemenea as dorii sa stiu daca am drept de vot in aceasta perioada ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:21, 14 Martie 2014
Nu trebuie sa va faceti probleme in privinta votului, nu puteti candida ptr a fi ales din cauza condamnarii.

Va puteti prezenta ptr sustinerea examenului in vederea obtinerii unui nou permis de conducere dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare.

Dar aceste aspecte nu v-au fost prezentate de catre avocatul angajat?

Cum redobanditi dreptul de a conduce gasiti informatii aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere cosmas cosmas Buna ziua!Am permisul anula tpt conducere sub influienta alcoolului si am fost condamnat definitiv la 1 an cu suspendare.As vrea sa stiu dupa cat timp pot ... (vezi toată discuția)
Anularea de permis auto cristinel00 cristinel00 ce trebuie facut dupa ce a fost anulat un permis auto a fost anulat in urma unei hotariri judecatoresti conducerea sub influenta alcoolului sentinta a fost ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice alecbadman alecbadman cum aflu in ce stadiu este un dosar penal pentru refuz recoltare probe biologice. fapta s-a intamplat in mai 2010. (vezi toată discuția)