Va rog sa ma lamuriti (si daca se poate sa imi indicati locul unde se specifica clar) asupra modului de identificare a anului 0 in cadrul proiectului aplicat pe masura 141. Mai exact anul 0 se suprapune pe anul calendaristic? Sau este vorba de anul agricol? Ca exemplu, daca proiectul a fost depus in luna mai 2012 care este anul 0 (adica perioada exacta ianuarie-decembrie 2012 sau luna.2011-luna.2012) ?
Sunt interesat in clarificarea acestei situatii deoarece nu pot sa identific anul 3 din cadrul proiectului, anume anul limita pentru realizarea obiectivelor propuse.
Va multumesc.
Beneficiar. Am rugamintea sa imi raspundeti la intrebare, iar daca nu se intelege va rog sa ma intrebati ce anume nu este clar, dar va rog sa raspundeti exact la intrebare (cu exemplu) nu generalitati.
Multumesc si va rog sa ma scuzati daca termenii utilizati de mine par agresivi. In realitate nu sunt ci doar exprima dorinta mea de a sublinia faptul ca am nevoie de un raspuns clar si nu de chestii generale pe care le-am gasit in ghidul solicitantului.
Am solicitat APIA aceasta clarificare si raspunsul este:
"Anul 0 pentru proiectele pe masura 141, este anul anterior depunerii cererii de finantare, respectiv in situatia data anul 2011-2012."
Va multumesc f.mult pt. interes si efort. Sa inteleg ca acel an 0 (zero) este dat de luna.2011-luna.2012 exclusiv luna.2012 in care a fost depusa cererea de finantare?
Ca exemplu, daca am depus cererea in 17.05.2012 anul 0= mai.2011-aprilie 2012?