avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 141 - anul 0
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 141 - anul 0

Va rog sa ma lamuriti (si daca se poate sa imi indicati locul unde se specifica clar) asupra modului de identificare a anului 0 in cadrul proiectului aplicat pe masura 141. Mai exact anul 0 se suprapune pe anul calendaristic? Sau este vorba de anul agricol? Ca exemplu, daca proiectul a fost depus in luna mai 2012 care este anul 0 (adica perioada exacta ianuarie-decembrie 2012 sau luna.2011-luna.2012) ?
Sunt interesat in clarificarea acestei situatii deoarece nu pot sa identific anul 3 din cadrul proiectului, anume anul limita pentru realizarea obiectivelor propuse.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: xtrix , utilizator 10:43, 19 Martie 2014
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cresc vitei de carne, cum pot fi ajutat de apia costan costan locuesc antro zona rurala si am posibilitatea de a creste un numar de pana la 10 capete, de asemenea mar interesa posibilitatea de a construi un grajd pt. ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular dosar masura 141 nalexandru nalexandru Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie? Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se contesta un pv constatare nereguli apia zama cristian zama cristian Am primit zilele acestea un PV constatare nereguli si stabilire creante, de la APIA, prin care sunt obligat a returna 740 lei din suma totala alocata de 1500 ... (vezi toată discuția)