avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori- autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori- autoritate parinteasca

sotul: - mania jocurilor de noroc ,-probleme cu alcoolul, -injurii la adresa sotiei, sotia :- inseala sotul,pleaca seara de acasa si lasa copiii in casa cu un minor de 16 ani se intoarce noaptea la 1,stiu asta pentru ca in seara aia s-a nimerit sa trec pe la ea la ora 21 si a trebuit sa o astept pana la 1 de noapte,sotul plecat in strainatate. Dupa care se afla ca ea il inseala pe el de vreo 6 luni Sunt 2 copii in varsta de 3 si 4 ani,sotul vrea sa divorteze si sa obtina custodia totala asupra copiilor,sotia vrea si ea custodia totala,intrebarea mea este: care din ei o sa obtina custodia/
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:13, 18 Martie 2014
Parerea mea e ca ar cam trebui scuturati parintii aia de-o instanta putin... poate se trezesc, macar unul.
Nici unul nu va obtine exercitatea autoritatii parintesti in mod exclusiv.
Descrierea este aproape hilara (daca n-ar fi incrancenarea de la sfarsit): sotul joaca poker si bea un pahar cu coniac in timp ce-si injura sotia care nu e acasa ca s-a saturat sa-l astepte pe el sa vina din strainatate. Si-a lasat copiii (care cel mai probabil dormeau si n-aveau nici o nevoie imediata pentru prezenta ei fizica) supravegheati de un adolescent de 16 ani, care n-avea altceva de facut decat sa supravegheze ca nu ia casa foc in timp ce dna lipseste de acasa si copiii nu pleaca somnambuli de acasa. Pentru cazuri de urgenta banuiesc ca dna a lasat un numar de telefon unde ar putea fi gasita (eu asa as face).
In relatie unul cu celalalt cei doi au suficiente motive de divort, as zice ca si-l doresc amandoi si ar putea sa divorteze fara sa se mai balacareasa prin sali de judecata.
In relatie cu copiii nici unul dintre parinti nu este descris a avea vreo lipsa majora, deci de ce s-au gandit parintii sa-si dispute autoritatea? Probabil ca sa se razbune "iti iau copiii si te nenorocesc!". Idioti (iertata-mi fie scaparea).
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2014
mirebire, utilizator
nimeni nu se poate pronuntqa fara sa cunosaca n amanunt cazul si probatoriul.asa ca este inutil sa ne dam cu parerea....depinde de foarte multe:
-probe
-avocat ( cum le administreaza)
-jurisprudenta instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie tata sau custodie comuna max_marius max_marius buna ziua ma numesc marius si sunt casatorit de 8 ani avand 2 copii unul de 7,8 ani si unul de 2,9 luni.Lucrurile dintre mine si sotie nu merg cam de un an de ... (vezi toată discuția)
Divort ionutz_carlos ionutz_carlos intr-o casatorie ,barbatul plecat de 1 an de zile de acasa ar putea avea castig de cauza la divort asupra copiilor? (vezi toată discuția)
Se mai poate obtine custodie unica? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Am 2 copii de 12 ani si respectiv 17 ani.sunt despartita de tatal lor de multi ani.In momentul de fata sunt recasatorita iar de 3 ani am hotarare ... (vezi toată discuția)