avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Clienti neincasati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Clienti neincasati

Buna! Sunt o contabila la inceput de drum si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Lucrez la o firma si ma confrunt cu o problema. am clienti din 2001 neincasati( am incercat sa-i caut dar nu am reusit sa dau de ei....). La fel, am 4 furnizori carora le-am ramas datori, tot din 2001.Banuiesc ca datoria s-a prescris, dar nu stiu in contabilitate cum sa inregistrez.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: corina-b , utilizator 22:50, 18 Martie 2014
mltumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante si furnizori iulia53 iulia53 AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)
Inchidere conturi care au sold felisana felisana Pentru inchiderea unei societati care nu a mai avut acctivitate de mult am nevoie de niste lamuriri in legatura cu anumite inregistrari contabile: 1. In ... (vezi toată discuția)
Facturi mai vechi de 3 ani ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: Avem cativa furnizori cu sold , iar sumele sunt din 2006, aceste sume se pot prescrie din initiativa noastra? ... (vezi toată discuția)