avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu se da termen la un dosar inregistrat la judecatoria ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu se da termen la un dosar inregistrat la judecatoria Deva ?

care este termenu in care se da termen pentru prima sedinta la un dosar inregistrat la judecatorie dosarul a fost inregistrat in data de 05.03.2014 dar termen de sedinta nu sa dat nici pana azi care este termenu legal ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:22, 17 Martie 2014
Termenul se fixeaza dupa se se implineste procedura de regularizare a dosarului.
si nu este un termen 15 zile , 30zile dosarul a fost trimis de la tribunalu hunedoara la judecatoria deva declinare de competenta
Noul cod de procedura civila reglementeaza o procedura prealabila, administrativa in care se verifica regularitatea cererii de chemare in judecata.

O cerere completa va fi trimisa - pe cale administrativa - paratului care are la dispozitie un termen de 25 de zile pt a face intampinare. Aceasta intampinare va este ulterior transmisa dvs - tot administrativ - pt a depune un raspuns la intampinare in termen de 10 zile.

Abia dupa aceste demersuri, instanta va putea fixa termenul de judecata care nu va putea depasi 60 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un dosar înregistrat pe 21.02.2013 nu are încã termen ContSters159316 ContSters159316 buna ziua , am inregistrat un dosar - pretentii la judecatorie sect 2 , nr inregistrare la 21.02.2013 apare pe portal insa nu are termen - la rubrica sedinte ... (vezi toată discuția)
Dosar de succesiune la judecatorie florinaaaaa florinaaaaa Buna ziua! am depus un dosar la judecatorie pentru dezbaterea unei succesiuni intre mine si cei 3 frati deoarece 2 dintre acestia nu au fost de acord sa facem ... (vezi toată discuția)
Stabilirea primului termen al procesului nedelcu81 nedelcu81 Am deschis un proces de partaj judiciar ,am depus dosarul la judecatorie in data de 13.06.2014 ,dar pana acum nu avem niciun termen de judecata poate dura atat ... (vezi toată discuția)