avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturare client neplatitor de TVA din Franta
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturare client neplatitor de TVA din Franta

tb sa facturez o prestare de serv la un client din Franta care nu este platitor de tva, cum tb sa facturez cu sau fara tva?
Cel mai recent răspuns: ralucaboca , utilizator 10:19, 10 Iunie 2014
Esti inregistrat in ROI - cu tva romanesc.
Da
deci noi suntem inregistrati in ROI si suntem si platitori de tva....vand unei firme din Franta produse....am verificat codul si nu este valid....deci fac facura cu tva sau fara tva
Cu TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pt operatiuni intracomunitare marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua,am doua spete pt care va solicit ajutorul,si nume: 1. Firma cu sediul in Romania,inreg.ca platitoare de tva si in ROI,obiect de activ.constructii,cu ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Factura de comision ELLA39 ELLA39 In baza unui contract aferent unei livrări intracomunitare,s-a perceput comision de derulare. Factura de comision este întocmita de societatea din ... (vezi toată discuția)