avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat grad handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat grad handicap

Buna seara
Limfomul Hodgkin sau boala Hodgkin este o forma de cancer a sistemului limfatic. In speta, este vorba despre o persoana careia i s-a depistat aceasta boala in 2010 ( conform documentelor eliberate inclusiv de Institutul Victor Babes ) dar nestiind ca de fapt este o boala care din punct de vedere medical se incadreaza in grad de handicap accentuat, in perioada ianuarie 2010 - ianuarie 2013, nu a beneficiat de drepturile banesti prevazute de lege datorita faptului ca nu a stiut ca are acest drept. Se poate beneficia de toate aceste drepturi retroactiv, mai ales ca exista toate documentele necesare ( rezultate biopsie, internari in spital, tratamente cu citostatice, etc ) ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: demian25 , utilizator 19:31, 1 Ianuarie 2025
cred ca am gasit ceva asemanator obtinut in instanta... [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare grad de handicap idoinai idoinai Buna ziua! Sunt in situatia de a merge curand la Comisia de expertiza pentru persoane cu handicap,pentru revizuirea periodica. Si acum incepe povestea.In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap deeafily deeafily Buna ziua! Am fost diagnosticata cu Limfom Hodgkin. Cineva mi-a sugerat sa imi fac pensie de handicap.As vrea sa stiu daca in cazul acestei boli am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Facilitati handicap danieldumitru danieldumitru Buna ziua, Va rog daca puteti sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Sotia mea are un rinichi extirpat din anul 1989.Lucreaza la primarie ca inspector ... (vezi toată discuția)