avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie de detasare si concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie de detasare si concediu de odihna

Buna seara,

1. In cadrul detasarii in UE se poate efectua concediu de odihna?
2. daca da, se plateste indemnizatia de detasare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeria1234 , utilizator 10:58, 9 Aprilie 2014
Multumesc frumos!

Zi senina!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare marianacioata marianacioata am urmatoare situatie: am un salariat detasat de la 15.11.2013-15.05.2014, apoi de 15.05.2014-14.09.2014 si de la 14.09.2014-15.01.2015. Pe 15.11.2014 se ... (vezi toată discuția)
Rezident in olanda dar angajat in romania? claudiu.dogariu claudiu.dogariu Poți fi angajat in România dar detașat (sau delegat) cu un contract de munca pe o perioada nedeterminata in Olanda si aici in Olanda sa ma inregistrez la ... (vezi toată discuția)
Detasare tituspop2006 tituspop2006 Subsemnatul, angajat intr-un SRL cu jumatate de norma, cu CIM pe durata nedeterminata; mi se solicita detasarea la un bugetar pe o perioada de sase luni, plata ... (vezi toată discuția)