avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Buna ziua,as avea si eu o intrebare,la o vechime de 20 de ani in cadrul m.a.i. fiind lucrator operativ in tot acest timp,cred ca e grupa 1 de munca nu sunt sigur la ce varsta as putea iesi la pensie anticipat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:33, 18 Martie 2014
Precizati,luna si anul nasterii.
Limita de varsta la 50 de ani.
Pensie anticipata la 55 de ani.
Intervenție moderator: Vă rog să continuați discuțiile începute folosind butonul ”răspunde” (albastru, dreapta, jos). Mulțumesc anticipat!

pyl a scris în topic nou, pe care l-am șters:
sunt nascut in luna iulie 1974,si am si stagiul militar satisfacut,si am lucrat numai in m.a.i.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare - stagiu complet mkonstantinovici mkonstantinovici ma pot pensiona la realizarea vechimii complete [35 ani] avind virsta de 61 ani ,eventual cu penalizarea valorii pensiei ? (vezi toată discuția)
Pensionare lungu ilie lungu ilie buna ziua O femeie nascuta in anul 1961 care a lucrat si cotizat 30 ani din care 16 ani in grupa I –a de munca cand are dreptul sa iasa in pensie ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de o pensie speciala 2740826332154 2740826332154 o persoana diagnosticata cu boala parkinson poate beneficia de pensie speciala?in ce conditii? (vezi toată discuția)