avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... am pierdut bani din cauza celor de la zapp
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

am pierdut bani din cauza celor de la zapp

Am cumparat un modem 3G de la zapp cu abonament pe 12 luni preplatit. In timp ce ma aflam mijlocul unei licitatii sa intrerupt si nu a vrut sa mai functioneze. a doua zi m-am dus la reprezentanta zapp si am explicat ce am patit. Au spus ca e stricat si l-au luat sa-l trimita la service , urmand sa ma sune cand e reparat sa vin sa-l iau inapoi. Problema e ca am pierdut licitatia si am ramas fara internet . pierderea mea este dupa parerea mea in jur de 1000 euro, plus zilele in care eu nu am internet de la zapp , mai ales ca am platit in avans pe un an. Le-am trimis o reclamatie pe maill , si vreau sa-mi recuperez banii platiti pe serviciile dde care nu am parte. Ce pot sa le fac. Multumesc mult celor ce ma pot ajuta cu un sfat. Laurentiu B
Cel mai recent răspuns: tomasso.bv , utilizator 20:57, 30 Iunie 2009
In primul rand cititi care sunt conditiile de garantie a modemului, ce se intampla in cazul defectiunii? caci dumneavoastra ati semnat acel contract , precum si garantia modemului.
Apoi, in functiie de ceea ce este scris acolo puteti actiona....si chiar sa le solicitati daune morale, pentru aceea defectiune si pentru ca nu ati reusit sa castigati aceea licitatie din cauza defectiunii modemului.
In proportie de 99% orice ISP-ist, deci si ZAPP nu isi asuma raspunderea pentru prejudiciul cauzat de proasta functionare a conexiunii la internet. Cititi contractul si mai mult ca sigur ca o sa gasiti o clauza care spune asta.

Tot ce puteti sa faceti este sa cereti sa vi se returneze banii pentru perioada in care nu ati beneficiat de serviciul pentru care ati platit (accesul la internet).
Pt banii pierduti pe licitatie nu mai poti face nimic. sigur este o clauza in contract ca firma nu raspunde de eventuale pierderi in cazul in care echipamentele suport (terminale de telefonie mobila, sau de date) se defecteaza, oricum citeste contractul cauta ceva nise. in schimb poti lua banii pe zilele in care ai fost privat de modem. parerea mea e totusi sa faci o reclamatie la protectia consumatorilor pt servicii proaste
bafta Tomi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare telefon defect catara2 catara2 Buna ziua Am cunparat un telefon si in trei luni s-a defectat de doua ori. Daca asa functioneaza nou fiind ma intreb dupa un an cum va functiona. Oare as ... (vezi toată discuția)
Contract telemobil (zapp) avas avas Buna ziua. Contractul pentru telefonie mobila incheiat cu SC Telemobil SA contine o clauza care spune ca rezilierea contractului , din partea clientului, ... (vezi toată discuția)
Contract zapp kozmyn kozmyn buna ziua am si eu o intrebare :Am facut un abonament zapp pentru telefonie si internet pe 2ani,dupa cei 2 ani m-au sunat si mi-au oferit un abonament la ... (vezi toată discuția)