avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Administratorul poate desemna o persoana care nu este angajata societatii si nu este calificata in domeniu sa transmita revisalul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 18 Martie 2014
Nu-mi poate spune nimeni?
Dar unei persoane angajata in functia de consilier?
I se poate face decizie transmitere revisal
Multumesc!
Daca nu este salariata societatii - angajata cu c.i.m. - , atunci nu poate primi decizie pentru compeltarea si transmiterea REVISAL-ului.

Legea nu cere nicio conditie privind calificarea profesionala persoanei desemnate sa completeze si sa transmite REVISAL-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana desemnata pentru transmitere revisal mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: avem doua firme cu acelasi administrator si o singura persoana desemnata pentru transmiterea datelor in Revisal. ... (vezi toată discuția)
Revisal-pfa Ramona85 Ramona85 Buna seara, sotul meu este titularul unui PFA si doreste ca incepand cu luna mai sa angajeze doua persoane. Intrebarea mea este urmatoarea: are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Evidenta personalului angajat ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, As avea o intrebare, evidenta personalului angajat de catre o societate se poate tine doar de catre un inspector resurse umane sau se poate in ... (vezi toată discuția)