avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana pusa sub interdictie judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana pusa sub interdictie judecatoreasca

1.Ce alt tip de contract inafara de cel de intretinere , ar putea fi incheiat in numele unei persoane tutelate?
2. Intretinatorul poate fi in acelasi timp si tutorele persoanei interzise?
Cel mai recent răspuns: mariastehlik , utilizator 15:10, 18 Martie 2014
Tutorele nu poate incheia fara autorizarea instantei de tutela acte de instrainare, partaj, ipotecare sub sanctiunea nulitatii relative.
Stiu ca este nevoie de aprobarea instantei de tutela pentru ca tutorele sa incheie orice act in legatura cu bunurile persoanei interzise, dar cu respect, raspundeti-mi la intrebari , va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile persoanei puse sub interdictie judecatoreasca popescusteli popescusteli doresc sa aflu si eu raspunsul la doua intrebari ,daca se poate. 1.cum se poate partaja bunurile comune intre doi frati(coproprietari pe casa si pamant)dintre ... (vezi toată discuția)
Poate un tutore sa vanda casa unei persoane fara discernamant ? zaharia_1 zaharia_1 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns: unchiul a luat sub tutela o verisoara bolnava de schizofrenie din anul 1995, aceasta verisoara este foarte ... (vezi toată discuția)
Luarea in tutela a unei batrane ana-maria_ene ana-maria_ene Buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine intr-un caz. Am o vecina de 84 de ani care are Alzheimer. are o sora mai in varsta decat ea si nu are cum sa ... (vezi toată discuția)