avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitie extracomunitara - Hongkong
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitie extracomunitara - Hongkong

Buna,
Un SRL infiintat in noiembrie 2013, inregistrat in scopuri de TVA, daca doreste sa achizitioneze bunuri extracomunitar, trebuie sa se inregistreze in ceva registru special?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:42, 19 Martie 2014
Depinde de ce bunuri vreti sa importati. Ce vreti sa importati ca sa stiu exact ce sa va raspund?
Veti avea nevoie de obtinerea numarului EORI pentru a putea efectua importuri de bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca esti inscris in registrul operatorilor intracomunitari mai este necesar numarul eori pentru achizitii intracomunitare (bunuri)? Mi-ha-il Mi-ha-il O societate comerciala efectueaza achizitii intracomunitare de bunuri. Inainte de a efectua aceste achizitii s-a inscris in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)
Marfa din turcia ContSters336849 ContSters336849 Buna ziua, Am deschis o societate platitoare de tva si doresc sa aduc marfa si materie prima din Turcia, ce pasii trebuiesc urmati, ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitoare de tva - achizitii din china anairam_unid anairam_unid Buna ziua O firma neplatitoare de TVA poate face achiztie din China? Ce declaratii trebuiesc depuse pt aceasta acizitie(sin in cat timp)? Trebuie ... (vezi toată discuția)