avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare angajat

Buna ziua,
inteleg ca includerea criteriilor de evaluare in contracte este obligatorie, dar intocmirea anuala efectiva a unor fise de evaluare pt fiecare angajat este obligatorie? sau se poate folosi numai daca consideram ca este necesar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 18 Martie 2014
Intr-adevar, in continutul c.i.m. vor trebui sa se cuprinda si criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului.

De asemenea, regulamentul intern va trebui sa contina criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor.

Asadar, prin reg.intern se poate stabili perioada de evaluare si modul de evaluare a salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii de evaluare ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, Ce anume ar trebui sa stiu despre criteriile de evaluare a angajatilor, care am inteles ca sunt obligatorii. Un act legislativ, va rog?! (vezi toată discuția)
Fișa de evaluare a performanțelor individuale, obligatorie? kenny_petrovic kenny_petrovic Buna ziua, Doresc sa clarific cateva aspecte legate de fisa de evaluare a performantei individuale. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva ... (vezi toată discuția)
Criterii evaluare profesionala alina006 alina006 Sunt angajata la o societate comerciala din luna octombrie,iar in atributiile mele intra si intocmirea dosarelor de personal.Problema ar fi ca,contractele de ... (vezi toată discuția)