avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare SRL - 3 asociati din care unul, de negasit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare SRL - 3 asociati din care unul, de negasit

Buna ziua,

Am o situatie cu care nu m-am mai confruntat pana acum.
E vorba de o societate comerciala cu 3 asociati, din care unul este de negasit, plecat in Republica Moldova. Ceilalti 2 asociati sustin ca nu au cum sa ia legatura cu acesta, intrucat nu au nici o adresa de contact/telefon.
Societatea in cauza are sediul social expirat + perioada de suspendare activitate expirata.
Cum se poate dizolva totusi societatea, fara semnatura celui de-al treilea asociat? Mentionez ca acesta nu s-a mai ocupat de firma de ani de zile si cel mai probabil ar fi de acord cu lichidarea angajatorului, dar nu poate fi gasit pentru a-si exprima acest acord.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 11:14, 19 Martie 2014
Se poate face dizolvarea pe cale judecatoreasca ori se va dizolva din oficiu dupa ce o perioada de 3 ani societatea nu a mai avut activitate
In perioada de 3 ani in care societatea nu a avut activitate banuiesc ca nu trebuie depuse declaratii de niciun fel la Finante... Sau cum anume se procedeaza?
Sincera sa fiu, mi-e cam frica sa nu depun nimic la firma in cauza, in speranta ca se va radia la 3 ani de cand depun ultima declaratie, in conditiile date..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate dizolvata dar nu si radiata andreidragan andreidragan Buna ziua, Sunt unic asociat al unui SRL aflat in inactivitate. Pana acum am efectuat etapa de dizolvare si hotararea a fost publicata in MO. As avea ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate comerciala teilary teilary Ma poate ajuta cineva cu o intrebare dupa ce expira cei 3 ani de la suspendare srl se radiaza din oficiu sau trebuie sa mai depun ceva acte la finante .?Tin ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/lichidare srl cu asociat unic ana_lov3s_u ana_lov3s_u sunt administrator la o SRL cu asociat unic.....firma are o datorie la administrator de aprox 2500 lei(sunt din imprumuturi facute in contabilitate)....pe ... (vezi toată discuția)