avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

contractul de intretinere poate fi atacat de ceilalti copii dupa moartea celor intretinuti
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 14:44, 18 Martie 2014
Buna ziua,
Daca acei copii pot dovedi ca persoana care s-a obligat nu si-a indeplinit indatoririle stipulate in contract sau daca acel contract poate fi dovedit ca fiind o donatie mascata.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Buna ziua,

poate sa fie atacat, in masura in care cei care trebuia sa fi prestat intretinerea nu si-au indeplinit obligatiile asumate prin contract.

Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere ContSters344547 ContSters344547 Buna seara! Va supun atentiei speta urmatoare: A face contract de intretinere cu B(fiul acestuia) in schimbul unui imobil.Contractul s-a facut standard ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere LucicaBuzea LucicaBuzea Buna ziua,matusa mea vrea sa imi faca un contract de intretinere,apartamentul ei ,urmand sa-mi ramana mie mostenire.Nu a fost casatorita si nu are copii,In ... (vezi toată discuția)
Contractul de intretinere este atacabil? costing costing Buna ziua, Fiind data situatia prezentata mai jos doresc sa stiu daca un contract de intretinere poate fi atacat, daca da de catre cine si in final cu ce ... (vezi toată discuția)